1
Laatste Artikelen
Wat is er nieuwe op de website
Gratis artikelen
Stel je vraag via e-mail
Gratis nieuwsbrief

Financieel Sterk Ondernemen (FSO)

FinanciŽle tools en tips & adviezen voor non-financials

Hoe werkt dit? Een voorbeeld.

Voorbeeld 1
U wilt weten of uw bedrijf financieel gezien nog gezond is. Met het Rekenmodel Kosten Monitor beoordeelt u allereerst uw kosten en kostenverloop. Vervolgens bepaalt u aan de hand van de software Kengetallen Balansanalyse en Kengetallen Resultatenrekening hoe uw bedrijf er financieel voor staat.
Het resultaat kunt u desgewenst bespreken met uw accountant. Een goede aanleiding om optimaal gebruik te maken van de expertise van uw accountant.

Voorbeeld 2
U gaat investeren en heeft behoefte aan een investeringsprognose en een Financieel Model voor een Investeringsplan. Ook wilt u weten hoe groot uw financieringsbehoefte eigenlijk is.

Voorbeeld 3
U bemerkt dat uw bedrijf regelmatig nogal krap bij kas zit. Om problemen te voorkomen zorgt u met de tool Liquiditeitsprognose allereerst voor een beter inzicht in uw ontvangsten en uitgaven. Ook stelt u een Cashflow overzicht op dat u bespreekt met uw accountant. Waar nodig zal deze u adviseren wat te doen om kraptes in uw liquiditeit in de toekomst te voorkomen.


Klik hier voor de totale inhoudsopgave

Meld u hier aan voor Financieel Sterk Ondernemen.

Financieel Sterk Ondernemen

Als nieuwe gebruiker van Financieel Sterk Ondernemen ontvangt u de software Prognoses & Jaarcijfers (ontwikkeld i.s.m. Deloitte) helemaal gratis! (winkelwaarde Ä 79,-)

(*) U ontvangt het welkomstgeschenk na betaling van het abonnementsgeld. Dit aanbod is niet geldig bij het kennismakingsabonnement.