More

  3 tips om je SEO naar een hoger niveau te tillen

  Heb jij veel minder bezoekers op je website als je graag zou willen? Heb je een tof product of een mooie dienst, maar ben je niet vindbaar op het wereldwijde web? Dan is het tijd om wat meer energie in je SEO te steken, oftewel in je zoekmachine optimalisatie! Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om hoger te ranken in Google, maar in deze blog zetten we de drie belangrijkste SEO tips voor je op een rij. Doe er je voordeel mee!

  Doe een zoekwoordenonderzoek!

  De eerste tip is meteen de meest belangrijke, namelijk het doen van een zoekwoordenonderzoek. Voordat je de teksten op je website schrijft of Google advertenties instelt moet je namelijk eerst weten welke zoektermen je precies moet gebruiken. Je analyseert dus hoe vaak er daadwerkelijk op deze termen gezocht wordt, hoeveel concurrenten ze reeds toepassen op hun website en dus hoe interessant ze voor jou zijn. Soms is het bijvoorbeeld beter om een veel specifiekere term in te zetten, of dingen net iets anders te verwoorden. Een gedegen zoekwoordenonderzoek levert ontzettend waardevolle informatie op, en mag dan ook niet ontbreken in je strategie. Vind je het lastig dit zelf te doen, weet je niet hoe het moet of kun je de cijfers lastig zelf interpreteren? Schakel dan online marketing bureau Doublesmart in. Zij weten namelijk precies hoe dit moet!

  Zorg voor een natuurlijk linkprofiel

  Iedereen die een beetje verstand van linkbuilding heeft snapt dat het goed is om zoveel mogelijk backlinks naar je website te hebben. Maar wist je al dat tegenwoordig de kwaliteit van de links belangrijker is dan de kwantiteit? Google wil namelijk dat de links van een betrouwbare website komen, en dat de content waar de link in verwerkt zit origineel is. Dit kun je bereiken door zelf websites te benaderen, en te vragen of je gastblogs kunt schrijven of op een andere manier een ‘natuurlijke’ link naar je website kunt verkrijgen. Vind je dat teveel werk? Dan kunnen de experts van Doublesmart je helpen met je linkbuilding. Zij kennen de waarde van een natuurlijk linkprofiel, en weten precies hoe je dat zonder al teveel moeite voor elkaar krijgt. Daarnaast kunnen ze je uiteraard nog veel meer SEO tips geven, waar je als je dat wilt direct mee aan de slag kunt.

  Meet je resultaten

  Veel ondernemers gaan enthousiast met hun SEO aan de slag, en hebben als enige doel om zoveel mogelijk bezoekers te trekken. Ze staan niet zo stil bij de overige cijfers, zoals de conversieratio en het bouncepercentage. En dat terwijl ook deze veel waardevolle informatie kunnen geven. Het loont dan ook de moeite wat dieper in de cijfers te duiken, vandaar dat ook deze in het rijtje SEO tips staat. Heb je echt geen idee wat deze termen betekenen? Dan wordt het toch tijd om een online marketing bureau als Doublesmart in te schakelen!

  Op zoek naar de leukste lifestyle verhalen? Neem dan eens een kijkje op Lovethat.nl.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen