More

  De juiste locatie kiezen voor een bedrijfsfeest of zakelijk evenement

  Ga je een bedrijfsfeest of zakelijk evenement organiseren, dan is de locatie natuurlijk de meest belangrijke factor. Wat voor locatie geschikt is, hangt af van de aard van het evenement of feest. Geef je een feest voor het personeel, dan mag de locatie best wat persoonlijker en minder zakelijk zijn. Maar geef je een feest of organiseer je evenement voor zakenpartners en dergelijke, dan wil je dit uiteraard ook in een zakelijke en professionele omgeving doen. In dit artikel geven we je een aantal tips voor het uitkiezen van de ideale locatie!

  De ideale locatie voor een bedrijfsfeest 

  Voor een bedrijfsfeest hoeft de sfeer natuurlijk niet te zakelijk en te strak te zijn. Het mag allemaal wat losser en luchtiger. De ideale locatie voor een bedrijfsfeest hangt uiteraard af van het seizoen. In de winter kies je eerder voor een wat knusse locatie en hou je het feest altijd ergens binnen. In de zomer kun je ook voor buitenlocaties kiezen, bijvoorbeeld een beachclub of iets dergelijks. Voor bedrijven in de regio Eindhoven is een bedrijfsfeest bij Sunrise een populaire keuze op dit gebied. Dit is een Beachclub met verschillende soorten zalen en buitenlocaties, waardoor het geschikt is voor veel soorten evenementen. Als je wil ook nog met entertainment erbij voor je personeel. Voor een bedrijfsfeest wil je vooral een locatie waar veel kan in overleg. 

  De ideale locatie voor een zakelijk evenement 

  Ga je een zakelijk evenement houden voor zakenpartners of hoge pieten uit het bedrijfsleven? Of gaat het om een netwerkborrel? Dan wil je natuurlijk liever een locatie die wat zakelijker is en een andere sfeer heeft, een wat meer serieuze sfeer. Toch betekent dit niet altijd dat je naar heel andere locaties moet gaan kijken dan wanneer je een locatie zoekt voor een bedrijfsfeest. Je maakt vooral andere afspraken met de locatie waar je het evenement gaat houden, bijvoorbeeld op het gebied van catering en de aankleding van de zaal. Vaak kun je kiezen voor bepaalde thema’s, daar zitten er altijd wel een aantal bij die ook geschikt zijn voor zakelijke evenementen. Tegenwoordig hoeft het ook niet meer honderd procent zakelijk te zijn, er is meer plek voor een laagdrempelige sfeer. 

  Wat moet je naast de locatie nog meer regelen?

  Naast het vinden en boeken van een locatie, moet je natuurlijk een hoop afspraken gaan maken met de locatie. Denk bijvoorbeeld aan het eten dat er geserveerd zal worden, wordt dit een buffet of komen er mensen eten rondbrengen? Regel je een taxibus of moet iedereen met eigen vervoer komen? Dit zijn ook allemaal dingen waar je over na moet denken wanneer je een zakelijk evenement of bedrijfsfeest gaat organiseren! 

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen