More

  De voordelen van 3D

  Wil je een animatie laten maken, maar twijfel je tussen 2D of 3D? Bij 3D animatie hebben de beelden diepte, in tegenstelling tot 2D. Een heel bekend voorbeeld van 3D animatie, is de attractie Fabula in de Efteling. Hierbij zet je een speciale bril op, zodat de beelden tot leven komen en lijkt het alsof de animatiefiguren op je afkomen. Wil je de voordelen weten van 3D, voor je een 3D animatie laten maken gaat?Wij zetten er een aantal voor je op een rijtje.

  De aandacht wordt snel getrokken

  Een 3D animatie trekt de aandacht van je publiek, omdat je humor kunt toevoegen. Dit maakt het interessant voor de doelgroep, waardoor ze blijven kijken. Op deze manier krijg je beter de kans om je producten of diensten te introduceren aan het publiek. Daarnaast kun je met 3D animatie ervoor zorgen dat het publiek zich meer betrokken voelt en zich verbonden voelt met jouw merk.

  Publiek onthoudt de informatie beter

  Onze hersenen zijn veel beter in het verwerken van beeld, vergeleken met tekst. Dat zorgt ervoor dat video’s en afbeeldingen veel beter herinnerd worden dan tekst. Herinnerd worden door je doelgroep is erg belangrijk, als je wilt dat ze jouw producten of diensten aanschaffen. Je wilt namelijk dat jij als merk in hun hoofd zit, wanneer ze een bepaald product zoeken.

  Animatie wekt positieve gevoelens op

  Wie genoot er niet van het kijken naar animatie series op tv? Of van een van de vele disney films? Veel mensen zijn opgegroeid met animatie video’s, waardoor het gebruik van animatie positieve gevoelens opwekt. Het wekt bijvoorbeeld nostalgie op, maar door gebruik te met de vrolijke kleuren en grappige animatiefiguren voelt je publiek zich goed. Op deze manier pak je niet alleen hun aandacht, maar creëer je meteen een goed gevoel. Hierdoor kijken de kijkers ook positief naar jouw merk, omdat ze er een positieve associatie mee hebben.

  Het is visueel aantrekkelijk

  3D animaties zijn fijn om naar te kijken. Hierdoor brengt het een boodschap krachtig en effectief over. Daarom kun je met 3D animatie je organisatie, producten of diensten laten zien, op een visueel aantrekkelijke manier.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen