More

  De voordelen van een VPN

  Het internet is niet zo vrij als je zou denken. Het netwerk wordt beheerd door regeringen en veel andere belanghebbenden. Als je gaat browsen worden al je gegevens opgeslagen en worden er profielen opgeslagen. Vervolgens zijn er ook nog enorm veel verschillende gevaren, zoals hackers en cyber criminaliteit. Al met al is het belangrijk om jezelf goed te beschermen als je gaat browsen. Je kunt hiervoor een VPN gebruiken. Deze ExpressVPN heeft veel voordelen voor het browsen online. Deze vertellen wij je graag.

  Een betere online bescherming

  Een van de eerste en grootste voordelen van een VPN verbinding is dat je veel beter beschermt. Dit komt doordat de VPN verbinding al je onbeveiligde data omzet in onleesbare code. De data gaat via je internetprovider naar de VPN. Vervolgens wordt je data omgezet in leesbare code en wordt er verbinding gemaakt met de website die je bezoekt. De VPN krijgt de reactie van de website en zet de code weer om in onleesbare code. Op deze manier is het niet mogelijk om na te gaan wat jouw gegevens zijn en wie er precies achter zit. Je hoeft dus geen gegevens achter te laten die je niet achter wilt laten.

  Krijg toegang tot meerdere websites

  In sommige gevallen kan het zijn dat je een website niet kunt bezoeken omdat je niet uit het specifieke land komt. Dit is natuurlijk enorm vervelend. Met een VPN verbinding kun je je IP adres vanuit verschillende landen laten komen. Hierdoor weet niemand echt waar je zit, en kun je toegang krijgen tot veel meer websites. Als je bijvoorbeeld een belgische website wilt bezoeken, kun je de VPN gemakkelijk gebruiken om vanuit België te browsen. Op deze manier kun je toch je favoriete programma kijken of een leuk spel spelen.

  Veilig gebruik maken van openbare wifi

  Ben je op reis? Dan kan het zijn dat je geen goede wifi verbindingen hebt. Veel wifi verbindingen zijn gratis toegankelijk, waardoor ze al snel vervuild kunnen raken door malware of hackers. Als je een VPN gebruikt, bescherm je jezelf tegen deze vervuiling. Door de VPN is het namelijk onduidelijk wie je bent en wat je gegevens zijn. Hierdoor kan de netwerkbeheerder niets met je data doen en ben je beschermt tegen hackers.

  VPN beschermt tegen phishing

  Als je een VPN verbinding aanlegt, wordt er continu geupdate. Dit zorgt ervoor dat je verbinding steeds beter beveiligd. Zo kun je bijvoorbeeld veel sneller beschermt zijn tegen phishing en andere vormen van hacken. Door een goede VPN verbinding te nemen terwijl je op het internet zit, ben je dus veel beter beschermt tegen alle gevaren. Zo weet je zeker dat je geen slachtoffer wordt van cybercriminaliteit!

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen