More

  Nederlands Krediet Collectief hoogst gewaardeerde financiële dienstverlener van 2021 op Trustpilot

  Online kredietverstrekker Nederlands Krediet Collectief is onafhankelijk specialist op het gebied van geld lenen. Met een uniek online concept gooit de financieringsmaatschappij hoge ogen. Ruim 1400 klanten beoordeelden de kredietverstrekker op Trustpilot. Tevreden klanten, want de reviews spreken van een uitstekende service. Het Nederlands Krediet Collectief is daarmee de beste dienstverlener van 2021 op het beoordelingsplatform. 

  Online werkwijze met persoonlijk contact

  Een uniek concept, waarbij lening aanvragen digitaal doorgang vinden. Dat is de werkwijze van het Nederlands Krediet Collectief, zonder dat persoonlijk contact aandacht verliest. Bij het Nederlands Krediet Collectief geloven ze niet in complexe aanvraagprocessen, maar is het juist het persoonlijk contact dat de vertaling van de wensen van de klant naar concrete financiële plannen mogelijk maakt. 

  Een combinatie die de klanten van het Nederlands Krediet Collectief goed bevalt. Zij spreken onder andere over een prettig eerste mailcontact en duidelijke vervolgcommunicatie, snelle telefonische reacties en een boven verwachting voortvarend goede service. De digitale aanpak blijkt goed te werken. Volgens de reviews zijn de digitale handelingen goed uit voeren, en is er ook geduld als het een klant aan digitale kennis ontbreekt. Online én persoonlijk: het Nederlands Krediet Collectief bewijst dat dit opperbest samengaat. 

  Al met al beoordeelt 83% van de – om precies te zijn – 1420 klanten de service van het Nederlands Krediet Collectief met ‘uitstekend’.

  Nederlands Krediet Collectief hoogst gewaardeerde financiële dienstverlener van 2021 op Trustpilot

  Gericht op besparen, herfinancieren en nieuwe leningen

  Het Nederlands Krediet Collectief waarborgt een veilig leenproces, waarbij financieringen verantwoord en voordelig zijn. Uiteindelijk draait het erom dat een financiering past binnen de financiële situatie van een klant, zodat klanten zonder zorgen lenen. Dit geldt voor alle leenproducten: persoonlijke lening, het doorlopend krediet en bij een lening oversluiten.

  De collectiviteit van de onafhankelijke dienstverlener zorgt voor exclusieve samenwerkingen met gespecialiseerde banken. Hierdoor ligt de rente een stuk lager dan bij reguliere banken en dat werkt in het voordeel van de klant. Dat is eigenlijk waar het om draait: voordeel behalen voor klanten, zowel bij nieuwe financieringsaanvragen als bij oversluitwensen. 

  Het Nederlands Krediet Collectief is de beste financiële dienstverlener van 2021 volgens de boordelingen op Trustpilot. Benieuwd of een financiering in uw financiële situatie past? Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen