More

  Selectie beste bitcoin exchanges?

  Steeds meer Nederlanders vinden het interessant om in cryptocurrency te investeren. Om deze reden zijn er ook verschillende bitcoin exchanges. Het is natuurlijk belangrijk dat je een bitcoin exchange vindt die bij je past. Het vergelijken van deze verschillende exchanges kan moeilijk zijn. Ieder platform heeft zijn eigen voor- en nadelen. In dit blog bericht willen we je graag meer vertellen over de beste bitcoin exchanges.

  Bitcoin exchange reviews

  Er zijn online enorm veel verschillende bitcoin exchange reviews te lezen. Iedere cryptobroker kent zijn eigen voor en nadelen. Zo zijn er verschillende platformen gericht op het inkopen van cryptomunten voor je eigen wallet, terwijl andere zich juist richten op het verhandelen van cryptomunten. Het is om deze reden afhankelijk van je eigen wensen en behoefte welke bitcoin exchange bij je past. Uiteindelijk kun je er ook voor kiezen om een allesomvattende exchange te kiezen. In dit geval kan Bitvavo een perfect platform voor je zijn. Dit platform is geschikt voor zowel de beginnende als de ervaren handelaar. 

  Bitvavo vs litebit

  Bitvavo is een van de betere bitcoin exchanges. Daarnaast heeft het Nederlandse bedrijf Litebit ook een zeer goede naam. Hierom willen wij graag de verschillen van Bitvavo vs Litebit duidelijk maken. Bitvavo is een verzekerde en uitzonderlijk goede handelsbeurs. Het biedt een zeer lage commissie van maximaal 0,25%. Daarentegen staat een automatische rentevergoeding van 1,2%. Litebit is een betrouwbaar Nederland bedrijf. Het is in 2020 uitgeroepen tot beste crypto broker-platform. Het kopen en verkopen van cryptocurrency is op beide platformen erg gemakkelijk gemaakt. Ook is het aanbod bij beide platformen groot. Op Litebit kun je terecht voor meer dan 60 cryptomunten te kopen. Bij Bitvavo is het aanbod echter meer dan 175 verschillende cryptocurrency. 

  Bitvavo vs Binance

  Een ander platform dat we graag met Bitvavo willen vergelijken, is Binance. Als we Bitvavo vs Binance vergelijken, zien we al snel enkele verschillen. Bitvavo is een Nederlands bedrijf dat is opgericht en gevestigd in Amsterdam. Het bedrijf staat voornamelijk bekend om zijn gebruiksgemak en de transparantie in de kosten. Binance daarentegen is opgericht in China en is een wereldwijd bekend platform. De kosten voor gebruikers liggen bij Bitvavo enorm laag, maar bij Binance ben je nog goedkoper uit. De Nederlandse overheid heeft het echter onlangs onmogelijk gemaakt om te betalen met IDEAL bij Binance. Hierdoor is het voor veel Nederlanders een platform dat niet makkelijk te gebruiken is. Ben je vooral gericht op de veiligheid? Dan zit je bij beide platformen uitstekend. Binance is in het verleden een keer gehackt, maar heeft toen alle gedupeerde terugbetaald in de schade. Bitvavo is daarentegen in zijn geschiedenis nog nooit gehackt.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen