More

  Wat kan ik met een stapelbare stoel?

  Met een stapelbare stoel kunt u, letterlijk en figuurlijk, vele kanten op. Als u een ruimte heeft die verschillende doeleinden kent, zoals de bedrijfskantine of vergaderruimte, dan is het handig om een stapelbare stoel hier te plaatsen. Wanneer u de ruimte anders wilt indelen hoeft u niet elke stoel stuk voor stuk te verplaatsen. Doordat ze stapelbaar zijn bent u flexibeler en bovendien scheelt het in ruimte.

  Op een trolley

  In veel gevallen zijn de stapelbare stoelen te plaatsen op een trolley. Hierdoor kunt u vaak meer stoelen stapelen en verplaatst u de gestapelde stoelen makkelijk. Dat is bovendien ook nog eens ruimtebesparend. Zo slaat u 2 vliegen in 1 klap.

  Langer genieten van een stapelbare stoel

  Niets is zo vervelend als er krassen of andere ongelijkheden in de zitschaal komen. Daarom zijn de stoelen voorzien van een bescherming aan de onderkant van de zitschaal. Dit zijn nopjes van kunststof, rubber of vilt en voorkomen krassen in de zitschaal van de stoel die eronder gestapeld is. Mocht u toch krassen of vlekken krijgen in de stoelen, dan kunt u vaak een onderhoudscontract afsluiten waarbij er regelmatig intensief onderhoud aan de stoelen wordt gepleegd.

  Waar plaats ik een stapelbare stoel?

  Stapelbare stoelen kunt u binnen en/of buiten plaatsen. Denk hierbij aan:

  • Horeca
  • Vergaderzalen
  • Educatie
  • Collegezalen
  • Kerken

  Recyclebaar

  We leven in een tijd waarbij het steeds belangrijker is om gebruik te maken van bestaande materialen, ook wel recyclen genoemd. Doordat vele leveranciers van stapelbare stoelen inzien dat dit nodig is en ze dit ook vastleggen in een EPD’s (Environmental Product Declaration) weten we precies waaruit een product bestaat en of deze wel (deels) te recyclen is. Zo zorgen we met elkaar voor een duurzamere toekomst. De Hal stoel van Vitra is daarom een goed voorbeeld van een stapelbare stoel die ook nog eens recyclebaar is.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen