More

  Zo kunnen LDL Laundry’s wasoplossingen bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering.

  Duurzaamheid is een steeds belangrijker thema binnen de hedendaagse maatschappij; consumenten kiezen vaker bewust voor organisaties met een duurzame manier van werken. Op welke manier zet uw organisatie momenteel in op het thema duurzaamheid? Een van de mogelijkheden die u heeft, is de keuze voor een duurzame wasoplossing met professionele- of industriële was- en droogapparatuur. Niet alleen zijn dergelijke machines duurzamer dan particuliere alternatieven, u profiteert daarnaast van verschillende aanvullende voordelen. Denk bijvoorbeeld ook aan het feit, dat de kosten per wasbeurt lager liggen. Dit heeft verschillende redenen. 

  Duurzaamheid van professionele- en industriële wasapparatuur 

  Het feit dat de total cost of ownership van professionele- en industriële wasapparatuur lager liggen dan bij particuliere machines, heeft verschillende redenen. Het hangt sterk samen met de duurzaamheid van de apparatuur. Zo bieden deze machines een groter aantal draaiuren dan particuliere wasmachines en wasdrogers. U hoeft het apparaat hierdoor minder snel te vervangen, waarmee het milieu gespaard wordt. Daarnaast verbruiken de apparaten van merken als Speed Queen en Merker relatief weinig water en energie. Door een professionele wasoplossing te combineren met zonnepanelen op het dak van uw pand, kunt u op het gebied van energie mogelijk zelfs gratis en volledig groen wassen. 

  Zo kunnen LDL Laundry's wasoplossingen bijdragen aan een duurzame bedrijfsvoering.

  Groot aantal wasprogramma’s en voorkomen schade aan wasgoed 

  De duurzaamheid van een professionele wasoplossing zit ook in het feit, dat de kwalitatief hoogwaardige machines schade aan kledingstukken voorkomen. U moet er niet aan denken, dat kleding van uw personeel of bijvoorbeeld het beddengoed uit uw hotel gepild uit de machine komt. Het grote aantal wasprogramma’s waarover de machine beschikken maken dat u altijd een programma vindt, passend bij het vuile wasgoed wat u in de trommel stopt. 
  Tip: laat u adviseren over het formaat trommel wat het beste bij uw situatie past. Een veel te grote trommel sluit niet aan op een duurzame manier van werken.

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen