More

  Relatiegeschenken voor je bedrijf

  Voor alle bedrijven in Nederland is het van groot belang om relaties goed te onderhouden. Wanneer je namelijk je relaties goed onderhoud, krijg je er ook veel voor terug. Een terugkerende klant is immers goedkoper dan een nieuwe klant aantrekken. Om deze reden is het van belang om je bestaande klanten bij je bedrijf betrokken te houden. Vervolgens kun je ook ervoor zorgen dat je meer omzet behaald uit de bestaande klanten, om zo de winst van het bedrijf te verhogen. Relatiegeschenken zijn een manier om je klanten betrokken te houden. Door bijvoorbeeld Tacx bidons bedrukken en deze uit te delen aan klanten, zorg je ervoor dat ze continu je bedrijf zullen blijven zien. Dit geeft ze een vertrouwd gevoel en kan leiden tot meer verkopen.

  Kies de beste relatiegeschenken uit

  Een relatiegeschenk kan enorm veel verschillende vormen aannemen. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een relatiegeschenk bedrijfsgerelateerd te maken, maar dit hoeft niet perse. Een goede keuze kan namelijk ook vallen op een artikel of product waarmee je als bedrijf geassocieerd wilt worden. Een bidon laten bedrukken en deze als relatiegeschenk geven, kan erg goed zijn. Hiermee maak je de associatie dat je bedrijf gezondheid en sporten belangrijk vindt. Dit kan door je klanten als positief worden ervaren. Uiteraard kun je altijd per klant nog een extra relatiegeschenk geven, zodat je een grotere uitgave doet. Dit kan afhankelijk zijn van het type klant of de omzet die bij die klant behaald wordt. 

  De kosten van een relatiegeschenk

  De kosten van een relatiegeschenk kunnen altijd enorm uit een lopen. Dit heeft er mee te maken dat je zelf kunt bepalen welk bedrag je uitgeeft aan het geschenk. In veel gevallen geld dat je het relatiegeschenk aanpast aan de omzet die er behaalt wordt. Zo kun je bijvoorbeeld een onderscheid maken in cadeaus voor grote en kleine klanten. Tot slot kun je ook nog eens een groot gedeelte van de kosten aftrekken van de belasting. 

  Waarom Tacx bidons als relatiegeschenk?

  Een relatiegeschenk dient om de naamsbekendheid van het bedrijf omhoog te halen. Daarnaast wil je met het geschenk je klanten en/of relaties bedanken voor de samenwerking. In veel gevallen kun je hiervoor kiezen voor een persoonlijk cadeau vanuit je bedrijf. Je wilt natuurlijk niet de kans laten liggen om je logo of slogan mee te geven in dit cadeau. Dit maakt het bedrukken van Tacx bidons een zeer goede keuze. Je kunt namelijk gemakkelijk een ontwerp maken dat je op de bidon wilt laten bedrukken. Daarnaast krijg je met het geven van een bidon als relatiegeschenk een positieve indruk. Een bidon straalt namelijk gezondheid en sportiviteit uit. Dat wil je als bedrijf natuurlijk wel achter je naam hebben staan!

  Social media

  Recente Artikelen

  Populaire Artikelen

  Gerelateerde artikelen